søndag den 4. juli 2010

Varm døgnrapport

SNC10548_resize

Det har været en ualmindeligt varm dag i dag. Faktisk den varmeste i fire år!  Trods den kolde start på året, og de sidste flere års varmere temperaturer, slog dagen i dag altså rekord.  Ikke underligt at jeg har været mindre utilpas, sløv og ugidelig.

Altanen har kun været mit opholdssted indtil kl ca to, på det tidspunkt ku jeg bare ikke mere. Parasol og vand var simpelthen ikke nok til at holde mit legeme behageligt afkølet, og jeg ku først trække herud igen, omkring kl halv ni til aften, da solen var ved at trække sig væk bag det sidste hustag. De mellemliggende timer, blev tilbragt med lidt hvileløs vandren mellem soveværelset der er det køligste rum, stue .. der er det varmeste og så køkkenet efter mere drikkelse.

NU, endelig kan jeg overse at tænke / skrive og det gør jeg så.

SNC10546_resize

Under åben hiummel ligger jeg på et leje af bløde tæpper og puder, en kold øl læsker min hals og jeg kan kigge op på stjernerne og den sorte himmel. Her i byen er det jo generelt for lyst til at se stjernernes formationer, men der er da nogle at  få øje på :-)

SNC10549_resize ( min klematis har fået snore i loftet at sno sig om.. )

Derfor er dagens ( nattens ) billeder taget fra en ny vinkel.  Nede fra og op og så et enkelt inde fra stuen og ud.

 

Kæresten er også først ved at være helt klar i bolden og han roder lige nu med Josefines computer, der er død som en sild.  Vi tager nok lige og venter et par timer før vi lægger os..

Vi har jo ferie ;))

 

 

 

 

 

 

SNC10528_resize

1 kommentar:

  1. Det ser da bare for hyggeligt ud på din altan. Dejligt sted at sove hvis det skulle blive hedebølge.

    SvarSlet