mandag den 14. maj 2012

Akeleje i blomst og georgine med knopper

 

 

 

 

Ja det er altså hvad jeg kan fortælle om i denne uge. Jeg må indrømme, at jeg gloede noget da jeg fik øje på de umiskendelige knopper, som jeg slet ikke havde regnet med at se før meget senere på året.

 

IMG_8136_resizeIMG_8149_resizeIMG_8151_resizeIMG_8147_resize

Akelejen er så smuk syntes jeg, og måske jeg skulle planlægge at anskaffe en mere næste år. Lige nu er der ikke mere plads desværre hihi.

 

De to georginer er jeg virkelig spændt på hvad bliver for nogle, for jeg kan ikke længere huske hvad der står hvor.

 

Interessant syntes jeg også det er, at de forrige år har givet mig høje planter, men i år og her på denne altan er det mere korte og buskede eksemplarer, der har vist sig. Ikke at det gør noget, for så skal jeg jo ikke slås med at de er svære at styre i blæsevejr :) Alle georginerne har fået mere plads at gro på, og i stedet for de potter jeg har haft tidligere, er et nu kummer de bor i. Gad vide om det har noget med sagen at gøre??

 

Al den blæst vi har haft på det sidste er jeg godt træt af forresten, for den kommer fra en anden front en normalt, og står direkte ind på altanen. Jeg kan jo som regel sidde derude i al slags vejr, men ikke lige nu, hvor også regnen rammer gulvet. ØV altså..

 

 

 

Men ellers ser her fint og og alt gror til, præcist som jeg kan lide det.

IMG_8152_resize

Frodige og kulørte stedmødre der giver til mange buketter hver dag, og tallerkensmækkere som villigt begynder at sno sig i kasserne. Det er så herligt.

5 kommentarer:

 1. Åh din altan ser dejlig ud....jeg elsker også akelejer..de er så elegante....har helt glemt at du skulle have noget altanhjælp fra mig...er der stadig noget du mangler jeg kan bidrage med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle.

   Hihi, det gør slet ingen ting, for jeg har jo fået alle mulige vegne fra, så her kan næsten ikke være mere :-))

   Kan ikke lige huske hvad det nu var du havde at dele af??

   Tak for din hilsen
   Knus Henriette :)

   Slet
 2. Hvor ser der altså dejligt frodigt ud på din altan. Jeg har akelejer som er ved at blomstre, og når de har gjort det, bliver de smidt ud, da de er selvsået. Dem jeg har i en krukke, er den ægte vare, men de trænger frygtelig til ompotning

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej May Anna.

   Jeg håber jo også at min spreder sig. Den er nu på tredje år, og jeg kan ikke rigtigt fornemme om den er blevet større i omfang, men det ville være herligt :-)

   Tak for din hilsen
   Henriette :)

   Slet