lørdag den 29. januar 2011

Jeg har ingen altan mere..

Det er meget længe siden jeg har skrevet herinde.  Siden sidst er mit liv jo røget af det vante spor, og jeg bor i dag ikke længere på Ålekistevej med den dejlige altan. Jeg håber dog af hele mit hjerte at den lejlighed jeg går og venter på at få tilbudt også har altan, for netop nu ville det være et plus for min psyke at vide at jeg kunne se frem til endnu en sommer med grønt og frodigt omkring mig.

 

Jeg bor på et krisecenter lige nu, på Østerbro. Hvor længe det skal vare ved jeg ikke, men jeg håber på at det kun er nogle måneder endnu. Vi får se..

 

Indtil da er alle mine planter og de løg jeg satte i efteråret stadigt på min gamle adresse, og det ville have været ok, hvis ikke det var fordi jeg ikke længere kan klare at være i kontakt med min eks. Det gør for ondt og derfor er planen nu, at om ikke så længe så henter en veninde og jeg alt hvad der står derude, og så kommer det til at “bo” på hendes altan. Mine planter vil dermed også være i krisepleje :-))

 

Hende besøger jeg regelmæssigt og jeg kan derfor få mulighed for at følge med i hvordan tulipanerne og alle de andre forårsbebudere udvikler sig. DET bliver godt. Tilbage er så kun mine pelsede, der ikke kan komme “ hjem” til mor før jeg har min egen bolig. Jeg savner dem hver dag, og de skal helt bestemt hentes så snart det kan lade sig gøre.

 

Kære blomstervenner, indtil jeg igen kan blomstre her på bloggen vil jeg ønske jer alle en fortsat god vinter. Vi rammer nu heldigvis februar og dermed er vi et skridt tættere på det skønne forår.

 

 

 

 

22012011208_resize

9 kommentarer:

 1. Held og lykke med at komme "tilbage på sporet". Jeg krydser fingre for dig at du må finde en lejlighed med altan - blomsterterapi er bare det bedste :o) Jeg står også ved alle blomsterhandlerne og suger synet til mig af blomster i mængder - der er jo som regel kun et enkelt bundt der kommer med hjem.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Jeg håber at du snart får en lejlighed, så du kan begynde et nyt kapitel af dit liv. Og jeg krydser fingre for, at det bliver en lejlighed med altan. Måske kan vi genoptage vores samarbejde.
  Held og lykke!
  Venlig hilsen Marianne fra Altan.dk

  SvarSlet
 3. Kære Berit. Tak for dit besøg her :) Jeg glæder mig over at foråret er på vej, og så håber jeg på snart at få noget at bo i.

  Tulipaner er skønne men også dyre syntes jeg desværre.

  Kh Henriette

  SvarSlet
 4. Kære Marianna. Hvor er jeg glad for at du har skrevet, for jeg er ked af at miste vores kontakt og tilhørsforholdet til altan.dks facebookside. Jeg hååber sådan at få en altan, og så hører du fra mig igen.

  Tak fordi du har skrevet
  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 5. Stakkeld dig.

  Men der er lys forude. Det hele kan kun blive bedre, og jeg glæder mig virkelig til at følge med i dit (altan)liv.

  SvarSlet
 6. Hej Frøskuffe :) Tak skal du have, og du har ret.. det kan KUN blive bedre :)

  God weekend
  Henriette

  SvarSlet
 7. Dejlig blog du har... Glæder mig til at se mere liv på den. Lykke til!

  SvarSlet
 8. Hej Henriette.
  Læste dit indlæg på Dalby´s side... og sender dig mange mange tanker.
  Blomster og kærligheden til dem, er én af de ting der gør livet glad.... Og midt i din svære situation bliver det dejligt igen at få dinee planter og blomster omkring dig.
  Jeg håber på alt det bedste for dig, og vil følge din fine blog.
  Mange hilsenr fra Susan

  SvarSlet
 9. Tak til deling!

  Amazing Balkon Blog .......

  SvarSlet