søndag den 8. juli 2012

Lilla dag

 

 

 

 

IMG_9172

En lille samling af lilla.

 

IMG_9163

Jeg går stille rundt og soignerer på altanen. Har taget min daglige tur rundt på jagt efter utøj og andet møg, som spiser mine blomster. Jeg har nogenlunde styr på dem i år, men der ryger da nogle hapser fra dag til dag, og ikke om jeg kan se hvor synderen gemmer sig.

 

To styks billeagtige sataner har jeg dog taget på fersk gerning, og de røg fluks ud over altankanten, sendt i en stor bue af min pegefinder, som skød dem afsted med en vildskab der sjældent er set.  Anderledes problematisk er det med min elskede klematis. Den bliver der nemlig også spist lystigt af, men den er jo ikke sådan lige at komme ind bag ved, så jeg må bare satse på at der stadigt er blade på når vi når august. ØV

 

Små spændstige grønne lus er her også, men dem har jeg under kontrol. Sån da..  Der har været nogle hårde angreb bla i mine stedmødre, så de blev konsekvent flået op, for ikke at de skulle smitte naboerne.

 

Naturen er vidunderlig, men hvor er mariehønerne henne???

 

 

IMG_9097

Mer’ lilla.. 

4 kommentarer:

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Smukke blomster du viser.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 2. Jeg kan rigtigt godt lide din altanblog. Kan bare se, du er et nydemenneske og oprigtighed, planteglæde og nydelse lyser ud af dine søde fotos. Jeg har tilmeldt mig din blog som fast læser og vil glæde mig til at følge den.

  Jeg skrev forresten selv lidt om lilla (violet) for noget tid siden. Det optager vist mange haveelskere. Du skal også være velkommen inden for havelågen på min blog Den helbredende have.

  Nyd efteriddagen.... der er SOL og varme på vej!

  SvarSlet
 3. PS. Henriette, hvis du gerne vil have mange kommentarer, så slå Spamfilter-testen fra (den med "skriv: 13 expaltnf (eller sådan noget. Det er der rigtigt mange af os bloggere, der "har for travlt" til, fordi vi kommenterer hos mange.

  Og hvilke "mange" tænker du måske?
  Dem, der er tilmeldt Danske haveblogs. http://www.haveblogs.dk/
  Du skal bare skrive en besked til Jesper fra 9erhaven nederst på siden, så bliver du tilføjet. Vi er en lille verden i os selv, men har rigtigt mange læsere udenfor bloggerverdenen.

  Du skal være SÅ velkommen!

  SvarSlet