lørdag den 10. marts 2012

Indkøb til altanen giver smil på læben

 

 

I går kom denne smukke sag med mig hjem. Den er købt her, og jeg kan kun anbefale et besøg.  Butikken er lille bitte, men så meget desto mere fantastisk og indbydende. Det er ikke størrelsen men..  :) 

Jeg glæææder mig til at varmen gør sit til at det bliver skønt at være på altanen, men indtil det sker skal intet og ingen varm sweater forhindre mig i at nyde morgenkaffen derude alligevel.

5 kommentarer:

 1. Kære Henriette, Tillykke med din nye altanblog, hvor er den fin!! Jeg har også besøgt Blomsterskuret og blev meget inspireret af den fine stemning! Glæder mig til at følge dig igen...

  SvarSlet
 2. Skøøøøn blomst og herlig forretning med lækre ting...kan god lide deres hjemmeside..:-)
  Her stormer der så det hyler rundt husvæggen...ikke en dag til at gå i haven desværre.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Henriette.

  Jeg glæder mig til at følge tilplantningen af din nye altan.
  Jeg er selv gået igang med projekt altanhave, og oplever det som en lise at hygge om den, og glemme de problemer, der ellers har fået alt for meget opmærksomhed hele vinteren. Dejligt med dine inspirerende billeder, jeg følger med.

  Kh Hannah :)

  SvarSlet
 4. Kære Henriette

  Tillykke med din nye altan - det lover godt. Jeg husker jeg fulgte et link fra Dalbys hjemmeside og så din dimuínutive altan på Ålekisteve - men ikke midste al den glæde den bragte. Selv har jeg været velsignet med store balkoner og nu 45 m2 tagterasse hvor alt dog skal bo og gro i krukker mens jeg drømmer om bare et frimærke af en have. Du giver mig lyst til at springe ud i blog-land og måske gør jeg det. Hvordan det nu ender vil jeg glæde mig til at følge dit altanprojekt.

  kh
  Taghaven

  SvarSlet
 5. Tak til deling!

  Amazing Balkon Blog .......

  SvarSlet