søndag den 18. april 2010

En uge er gået..

…og jeg har været optaget at andre ting end altanen.  Næsten :)

SNC18480_resize

 

Når jeg har tænkt tanker, har jeg nemlig også gravet og regeret lidt derude. Der er nu helt styr på mine klematis og de to største kummer. Billeder følger senere.

Spirerne vokser og gror fint, specielt georginerne har fart på, men også ærteblomsterne følger godt med. Så godt at de er tæt på at skulle nippes. Der sker virkelig noget må man sige.

Jeg håber at jeg fra nu af igen kan opdatere lidt hver dag, og i hvertfald bruger jeg allerede nu altanen hver dag. De dage, som i går hvor det blæste og var koldt, dog kun i det små med lidt nussen om de små skud rundt omkring i potterne.

 

4 kommentarer:

 1. Der skal i blandt også være tid til at tænke tanker og andre ting :0) Det kan ikke vare længe inden de springer ud....anemonerne dine :0)

  SvarSlet
 2. Så söta de små anemonerna är i ditt lilla woodland:-)Jag hoppas också på lite sol och mindre vind framöver. Idag solade jag en stund för första gången:-)

  SvarSlet
 3. Kære Frk. Solhat, de er så fine de små hvide dråber. Og de er liiige ved :))

  Rigtig god mandag

  SvarSlet
 4. Godmorgen Hillevissan. Uha det har været så koldt, men ja.. nu vil vi have vindstille vejr så vi kan rode lidt uden at blæse væk :)

  Tak for din hilsen og rigtig god mandag

  SvarSlet