mandag den 19. april 2010

Glimt af solen

 

 

 

kombi19

Solen varmer mine planter og de trivedes så fint.  På det nederste billede til venstre kan man se min lille skovbund, men jeg er kommet i tvivl om hvad de hvide klokker til højre er for nogen??  Er det en anden art af anemoner oder was? Deres blade ligner kløver, men de får da ikke blomster der ser sådan ud gør de??

Indtil det igen bliver lunere og vindstille, kan jeg ikke komme til at gøre mine altankasser klar. De skal have lidt frisk jord blandet i, og så skal der ryddes gevaldigt op i hvad jeg har stoppet i dem de sidste to år. Der ligger små løgplanter, et kæmpe rodnet fra to minitræer, der gør jorden umuligt at arbejde med, og så en masse jordbærplanter. Alt er i et uorganiseret tumult, men det skal der laves om på NU og i år. Og så skal jeg lige finde ud af hvordan det nu er man gøder hvilke af de blomster der skal stå. Det nytter jo ikke at sætte nogen der SKAL gødes sammen med nogen der ikke bryder sig om det vel… :)

1 kommentar:

  1. Lone i marsken19 april, 2010 22:27

    Hej Henriette - fin blog du har - jeg følger fast med på din anden blog, og jeg vil bare sige, at jeg synes du er et smukt menneske både indeni og udenpå.
    De små klokker kunne måske være skovsyre?

    SvarSlet